Ιστορία

Από το 1980 μέχρι και σήμερα, ειμαστε κοντα σας για κάθε ζήτημα που προκύπτει με το αυτοκίνητό σας. Η εταιρία "Μπενετατος" βρίσκεται με τον καλύτερο τρόπο κοντά στις ανάγκες του πελάτη. Με 37 χρόνια εμπειρίας στην επισκευη και βαφη του αυτοκινητου σας αποτελουμε λυση σε κάθε σας πρόβλημα και στην ανάγκη για την σωστή επισκευή του αυτοκινήτου σας! Στην εταιρία "Μπενετατος ",μπορείτε να μας εμπιστευτείτε.

Χρησιμοποιουμε προηγμένες μεθόδους και σύγχρονες τακτικές, εξασφαλίζουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών, στις καλύτερες τιμές. Παράλληλα, προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσία προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο πελάτης άμεσα και γρήγορα.

Εμεις στην εταιρία "Μπενετατος " σε περίπτωση ατυχήματος άνευ ευθύνης. Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες από την στιγμή του ατυχήματος μέχρι και την αποζημίωση της ζημιάς απαλλασσοντας τον πελάτη από τις χρονοβόρες υποχρεώσεις και διαδικασίες που περιλαμβάνει και τα πέρα- δώθε στις ασφαλιστικές εταιριες.

Δεν είναι τυχαίο, ότι με τα πεπραγμένα μας, στα 37 χρόνια του , ο κόσμος μας έχει τοποθετήσει ψηλά στις απαιτήσεις του. Κύρος, συνέπεια, αξιοπιστία. Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας της εταιρίας «Μπενετάτος »,το οποίο είχε μεταδοθεί στους υπαλλήλους μας, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δυσκολότερες απαιτήσεις.

Μην το σκέφτεστε άλλο. Για οποιοδήποτε πρόβλημα, είμαστε στη διάθεσή σας. Θα μας βρείτε σε δυο καταστήματα.

Κεντρικό Κατάστημα
Θηβων 280 Αιγαλεω, Τ.Κ. 122 41

2ο κατάστημα
Κοτρωνος 1 ,
Αιγάλεω ,Τ.Κ. 122 41

3ο κατάστημα
Βόρειου Hπείρου 3 Aιγάλεω

Τηλέφωνο: 2105441717

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please publish modules in offcanvas position.